Dați-le pace!

561477693

Îmi vine să urlu când citesc „articole” ca ăsta… Andrei Disca, jurnalist de mucava, pricepe, rogu-te, următoarele lucruri simple:

  1. Iubita nu poate face „destainuri”, ca nu e martor. Ea face supoziţii, poate avea bănuieli etc Mama lui de senzaţionalism…
  2. Vinul se bea. Doar chelenerul îl serveşte.
  3. Dacă asculţi rock nu eşti automat satanist. Aşa cum nu eşti creştin dacă-ţi baţi copilul şi nevasta la fel cum baţi mătănii în fiecare duminică la biserică. Sau la fel cum nu eşti neapărat jurnalist dacă-ţi apar scrierile la gazetă.
  4. Cum să o întrebi, mai primată fără suflet, pe iubita ăluia dacă banuia o relaţie amoroasă între cele două victime? Sau care-i relevanţa jurnalistică, dacă etică n-ai nici cât clanţa de la baie?
  5. V-au rugat prietenii şi familia să trataţi cu decenţă subiectul, să nu-l tabloidizaţi. În dos te-a durut, tu prezinţi „realitatea crudă”, nu-i aşa?

Iar tu, societate bolnavă şi ipocrită care citești așa mizerie și dai „like & share” cu hashtag „#ajuncraciun”, pricepe că dacă ai un pahar de vin lângă tine nu eşti neapărat alcoolic; dacă ai foiţă în buzunar nu înseamnă ca eşti „consumator”; dacă fumezi ocazional iarbă asta nu te face un „drogat”; să stai la un pahar de vin şi-o ţigară cu o persoană de sex opus nu e obligatoriu un preludiu sexual, poate fi la fel de bine normalitatea unei relaţii de prietenie.

Ipocriţilor care băliţi la articolul asta, v-aţi revenit dupa beţia de Sărbători? V-aţi bătut nevasta săptămâna asta? Dar copilul? Măcar câinele sau pisica?

Te văd, brută burtoasă, imaginându-ţi scene lascive, în aburi de alcool şi droguri.

Te văd, casnică dependentă de telenovele, amuşinând o dramă romantică, cu finalizare prin sinucidere, ca în episodul ăla…

Vă văd şi mi-e la fel de scârbă de voi, ca de „jurnalistul” Disca.

Voi sunteţi România mucezită, România semidoctă dar blazată care a făcut primadone din Cancan, KanalD sau OTV. Uitaţi-vă în continuare bulbucaţi la starletele de plastic ale momentului, simţiţi-vă culţi şi deştepţi, scăldați de valurile de inepţie evidentă şi intenţionată care vă inundă din televizor, lăsaţi radiaţia tubului catodic să vă ardă şi ultima sinapsă – veţi fi mai fericiţi, zi de zi. Şi lăsaţi şi mileul la locul lui, pe televizor, sunteţi irecuperabili.

Ei nu erau ca voi, erau fundamental diferiţi. Daţi-le pace, rumegaţi-vă umorile mai departe în noroiul cald în care vă placeţi să fiţi.

Reclame
Dați-le pace!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s