Sunteti niste nemernici plini de tupeu. Becali e un aristocrat pe langa voi.

Parchetul General dixit:

Nu se poate proceda la calcularea procentului de text identic preluat deoarece formatele lucrarilor, tipul caracterelor utilizate si paginatiile sunt diferite

Este argumentarea neinceperii cercetarii penale in cazul plagiatului comis de V. Ponta in lucrarea de doctorat. Plagiat care se intinde pe 113 pagini din totalul de 292 al lucrarii.

As fi fost mai putin revoltat, uimit, consternat, stupefiat, omnubilat de un argument de genul: „Parchetul General considera ca nu se poate proceda la calcularea procentului de text identic preluat deoarece asa vrem noi, ba fraiere, ca am luat 70% in alegeri si defecam pe parerile si principiile tale de idiot care n-ai avut tupeul sa copii nici macar la teza de la romana dintr-a XI-a”

Really, as fi inghitit in sec si mergeam mai departe – dupa potopul de rahat care se revarsa in tara asta din vara anului trecut am dezvoltat anticorpii indiferentei.

Dar sa vii sa-mi spui, mai nesimtitule care ai scris porcaria asta, ca nu poti decela plagiatul din cauza ca difera tipul de font si formatarea in pagina depaseste, o data in plus, limita imaginatiei mele.

Daca Platon avea laptop, mai idiot fara simtire, si scria „Republica” cu Arial de 14, puteam sa vin eu s-o copii cu Verdana de 13 si sa-mi pun numele pe ea?!!

Voi chiar NU AVETI NICIUN FEL DE LIMITE?!!

Sunteti niste nemernici plini de tupeu. Iar Becali e un aristocrat pe langa voi.

PS1: Iar daca din articolul asta ai inteles ca protestez fata de incarcerea lui Becali, hai sictir, ca m-am saturat.

PS2: http://www.scribd.com/doc/142779193/Tabel-comparativ-ref-denunt-penal-plagiat-Ponta-Raspunderea-in-dreptul-international-umanitar – lui Ponta ii place fara serife…

Reclame
Sunteti niste nemernici plini de tupeu. Becali e un aristocrat pe langa voi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s