Despre Lacatus, jandarmul privighetoare

Trebuie ca sunt un insensibil, un suflet sterp, un cinic, dar iata ce-am vazut eu in noul viral care a cutremurat audientele pe FB si YouTube: un jandarm in uniforma, cu insemnele statului roman pe el (bine ca n-avea si arma sau bulanul), care cantă despre o relatie amoroasa potential pedofila (el de 20, ea de „vreo cinșpe-șaispe ani”). 

Militarul care a protestat in uniforma asta iarna a fost dat afara, pe buna dreptate. Oare cu baiatul asta n-ar trebui facut la fel? Uniforma de jandarm se poarta si in afara orelor de serviciu? Batem si covoare in ea? Sau facem piata? Nu stiu ce zice legea de functionarea a Jandarmeriei, eu unul cred ca merita zburat.

Acuma, pentru audienta lesne lacrimoasa, pun si eu o intrebare: daca nu era in uniforma, va mai induiosa asa? Va spun eu, nu. O data pentru ca fara uniforma nu-l vedeati la pestilentiala emisiune numita Acces Direct. Apoi pentru ca fara uniforma ramane doar un dudă care lalaie precum cersetorii minori din tramvai cantecelul cu „Trista este caprioara…” E drept, cu ceva mai mult talent, dar nu cu mult.

Sper ca acum macar unii dintre voi, cei care ati cazut in extaz ascultandu-l pe Lacatus – jandarmul privighetoare, sa va dati seama cum functioneaza prostirea prostimii. Un exemplu mai lipsit de echivoc decat acest nu-i usor de gasit.

Reclame
Despre Lacatus, jandarmul privighetoare

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s