Si totusi Antena 3 ma mai poate surprinde…

Ordinul lui Voiculescu: Gabriela, Fii rea cu Ponta – Partide > EVZ.ro

Probleme mari în paradisul Uniunii Social-Liberale. La nici două zile după marea unire, armonia s-a stricat exact în “centrul nervos” al alianţei opoziţiei: Antenele lui Dan Voiculescu. Moderatorii de la trustul de presă aliat cu PSD şi PNL l-au atacat frontal pe Victor Ponta. Gabriela Firea l-a catalogat ca “neprofesionist şi plin de frustrări” şi a refuzat să-i mai adreseze întrebări. În replică Ponta a reclamat “un atac incorect” şi a refuzat să mai răspundă la întrebari. A plecat jurându-şi să nu mai cale în emisiunile postului lui Voiculescu.

Cititi articolul complet de pe EVZ, merita. Pentru noi toti, care avem televizor acasa si mai ales pentru amatorii sau profesionistii meseriei de jurnalist in Romania. Apropos, mai stiti ceva despre organizatile breslei? Clubul Presei, Uniunea Ziaristilor Profesionisti, Asociatia Ziaristilor (sau Jurnalistilor, nu mai stiu) din Romania? Eu unul, dupa cum vedeti, am inceput sa le stalcesc numele, fara pic de rea-intentie. Pur si simplu nu mai stiu cum ii cheama. O fi asta datorita tacerii de mormant care rasuna din directia asociatiilor de breasla?
In timpul asta, Mircea Badea -un individ a carui inteligenta o stimez, dar doar atat- nu rateaza nicio ocazie sa dea cu tifla „deontologilor” din presa. Care deontologi? Unde-s? Mai stiti ceva de ei?

Reclame
Si totusi Antena 3 ma mai poate surprinde…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s