„Am impins copilul”

Băsescu: Dacă filmul cu copilul ar fi fost lansat cu 3 zile înainte de alegeri, ar fi fost mortal – Mediafax

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi seară, la B1Tv, că doar l-a împins pe copilul din imaginile de la mitingul din 2004 de la Ploieşti şi că, dacă filmul ar fi fost lansat cu trei zile înainte de turul II al alegerilor prezidenţiale, ar fi fost „mortal”.

Basescu a avut un contact cu copilul de la Ploiesti, dar nu a fost vorba de o lovitura. Este ceea ce credeam si eu, concluzia banala si de bun-simt a filmului cu care televiziunile ne-au inundat literalmente casele, vreme de cinci zile. Faptul ca trei sau patru din personajele pasive ale secventei au intors simultan capul in momentul „loviturii” arata ca acolo s-a intamplat ceva. Faptul ca nici unul din personajele amintite nu a schitat socul sau macar suprinderea, cumulat cu expertiza INEC care a atestat alterarea digitala a clipului arata ca ceea ce s-a intamplat nu e nici pe departe atat de grav pe cat s-ar fi vrut sa credem. Altfel, de ce sa „umbli” la un film daca acesta ar fi suficient de compromitator?

Am mai spus-o si o repet: in cazul campaniei anti-Basescu s-a adeverit, o data in plus, proverbul potrivit caruia „fiecare pasare pe limba ei piere”. Televiziunile au facut prea mult, au mers prea departe. Suficient de departe incat manipularea sa devina evidenta. Daca in turul 2 campania s-ar fi focusat pe alianta Geoana – Antonescu si mai ales pe solutia de guvernare „Johannis”, nu cred ca gafele lui Geoana ar mai fi fost suficiente ca el sa piarda.

Dar asa-i in viata: ce-i prea mult, strica. Iar „mai bine” este de multe ori „nenorocirea binelui”.

PS: Astept in continuare ca acei jurnalisti care au servit drept coada de topor sa plateasca. Nu juridic, ci profesional.

Reclame
„Am impins copilul”

2 gânduri despre &8222;„Am impins copilul”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s