Un Ferrari pe autostrada…

Constat un lucru amuzant: trustul Realitatea, prin varfurile Realitatea TV, Academia Catavencu si Vox Publica e de cateva zile, 4 ca sa fiu mai exact, o cu totul alta mancare de peste. Peste din Delta, ca sa fim exacti.

Mai exact, dupa lunile de apriga intoxicare anti-Basescu, lucrurile s-au intors brusc, ca un Ferrari cu frana de mana trasa la 200 km/h pe autostrada.

In talk-show-urile de pe Realitatea TV pesedistii primesc si intrebari dificile, ba si cate o palmuta pe botic cateodata in desele momente de impertinenta si in crizele de acuzatii neprobate; la Academie au trecut in fata pro-basestii, in frunte cu Moraru (nu ca l-as suspecta pe Moraru de duplicitate, doar ca ii era mult mai greu sa se faca auzit si citit inainte de 7 decembrie); iar pe Vox Publica… pe Vox Publica nu mai gasesti domnule nici un articol despre samavolnicul Basescu… Au contraire, toate tunurile stau pe Geoana!

Intre timp, Vantu e, in sfarsit, in consemn la frontiera. Cred ca autoritatile se tem ca ar putea sa scape, e rapid… La banii lui, sigur isi permite un Ferrari ce prinde usor 200 km/h…

O problema insa are domnul Vantu si al sau trust: chiar si un Ferrari intors pe austostrada cu frana de mana la 200 km/h tot pe contrasens se cheama ca merge. 🙂

Post scriptum de la Evenimentul Zilei:

EVZ.ro – Imperiul lui Vîntu se clatină
Cotidianul, Business Standard şi agenţia NewsIn caută cumpărator. Analiştii spun că piaţa media ar fi trebuit curăţată mai demult, alegerile au amânat însă un proces ineviabil.

”De anul viitor, Grupul Realitatea-Caţavencu se va concentra din punct de vedere strategic pe media digitală, prin consolidarea şi dezvoltarea produselor tv, radio, online şi digital signage. Ca o consecinţă directă şi imediată a acestei decizii strategice, de la 1 ianuarie 2010, Grupul nu va mai fi implicat în editarea publicaţiilor Cotidianul şi Business Standard. În acest moment, se poartă negocieri pentru vânzarea companiei NewsIn”

Reclame
Un Ferrari pe autostrada…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s