„Oripilated…”, by Ghe. Nichita

Primarul Nichita a vizitat santierul din Tatarasi si s-a oripilat. Ca mireasa in noaptea nuntii, uneori. „Dar ce greu merg lucrarile”, „dar de ce experimenteaza solutii tehnice pe noi”, dar de ce si iar de ce… Sa-mi dea lacrimile, nu alta.

Locul primarului este si pe santierul din Tatarasi. La fel cum este locul sau pe toate santierele importante din Iasi. Nu la sapa, Doamne fereste, ci la inspectii saptamanale. Urmate de sapunirea riguroasa a responsabililor de santier, acolo unde este cazul.

Ma enerveaza insa la culme opereta pusa in scena de Nichita in Tatarasi, oripilarea ipocrita, precedata bineinteles de asezarea atenta a personajelor in fata camerelor de luat vederi. Cat de idioti ne crede omul asta?! E drept, l-am ales un nou mandat dupa 6 ani in care a tinut Iasul intr-o „bula temporala”, dar totusi…!

Asadar, pentru mine unul, daca Nichita si-a pus intr-adevar mainile in cap, atunci e un lucru bun, fie si macar pentru ca astefel ca si-a scos degetul din fund (s-avem pardon!). Si tot e un pas inainte… Iar oripilarea dumnealui e la fel de sincera pe cat e de corect titlul acestui post…

Intr-un post ulterior o sa enumar si „lucrurile importante” care intr-adevar au inceput sa se miste in Iasi. Mandatul actual al primarului Nichita se anunta deja mult peste cel anterior, iar acesta e un lucru pe care il salut cu toata sinceritatea. La fel de adevarat este insa ca mai e enorm de mult de recuperat si multe pacate de spalat de pe solzii Domniei sale.

Reclame
„Oripilated…”, by Ghe. Nichita

2 gânduri despre &8222;„Oripilated…”, by Ghe. Nichita&8221;

  1. Sim Filip zice:

    Eu nu cred ca s-a oripilat de-a dreptul. De ce s-ar schimba Nichita tocmai acum? (Da’ chiar sa-mi dai un raspuns ca-s curioasa.)

  2. „(…) opereta pusa in scena de Nichita in Tatarasi, oripilarea ipocrita, precedata bineinteles de asezarea atenta a personajelor in fata camerelor de luat vederi.”

    Ai citit doar titlul? 😛

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s