Un film (:) prost cu Gheorghe Nichita

Primaria s-a debransat pe furis de la CET

Centrele de cartier ale municipalitatii si-au montat centrale pe gaz. Asta fara a primi din partea CET vreo aprobare, asa cum se cere pentru oricare cetatean.

Patru din cele 5 centre de cartier au fost debransate de la sistemul centralizat de incalzire, aici Primaria montind centrale termice pe gaz. In timp ce reprezentantii Primariei sustin ca au respectat toata legislatia in vigoare cu privire la debransare, conducerea CET a afirmat ca nu stie nimic despre acest lucru.

SURSA si articolul integral in Ziarul de Iasi

Una din temele preferate a filmelor americane de categoria B este urmatoarea: el e frumos, macho si luptator (boxer, karatist, judoka – you name it). Antrenorul si impresarul lui e un individ alunecos, care in finalul filmului pariaza impotriva luptatorului nostru, in batalia finala. Inevitabil, luptatorul castiga si zambeste sarmant, dezvelind o dantura perfecta desi el e plin de bors. Impresarul primeste pe final un pumn in bot, direct sau metaforic. The end.

Ce legatura are filmul cu stirea? Toate legaturile. Sa vedem distributia:

In rolul antrenorului impresar: primarul Nichita
In calitate de edil e raspunderea lui ca iesenii sa aiba caldura la iarna. Carbunele pentru CET e si acum o problema incerta. Ce face primarul? Debranseaza primariile de cartier de la CET si le trece pe sistem autonom. Macar colegii sa nu tremure de frig, ca de ieseni… ne pare rau. Cu alte cuvinte, pariaza cu inamicul.

In rolul luptatorului: ieseanul obisnuit, bransat la CET
El a avut incredere in „impresarul” Nichita, l-a votat, acum e condamnat sa dardaie. Nu e plin de sange la final, dar e plin de datorii. Si pana la final sa mai tot fie vreo 3 ani si jumatate. Mai putem spera insa in pumnul in bot dat impresarului…

Prost film, nu?

Din pacate, singuri, cu manuta din dotare ne-am ales filmul.

Get some popcorn and enjoy the show.  

 

Reclame
Un film (:) prost cu Gheorghe Nichita

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s